Dagens gang i Mølholm afd.

  Dagens gang i Mølholm afd.

  Vi er en børnehave med traditioner og kultur der går mange år tilbage. På trods af mange pædagogiske bølger og vinde, har vi i Mølholm afd. formået at fastholde den samme kultur gennem alle årene. Vi er en børnehave med meget stort nærvær og glæde ved at være sammen med Jeres børn.

  Aflevering: Vi bruger god tid på modtagelse af jeres børn. Vi har 2 vinke vinduer, og der står altid en voksen klar til at være med til at vinke.

  Morgenmad: Vi serverer morgenmad fra kl. 7.00-7.30. Vi har havregryn og havrefras med rosiner og mælk, og frisk frugt.

  Grupper: Vi opdeler grupperne i aldersintegrerede grupper fra kl. 9.00 og til efter frokosten. Vi holder i denne tid samling og laver planlagte aktiviteter. Aktiviteterne planlægges ud fra vores lærerplaner. Se gerne mere under Politikker.

  Ture ud af huset: Hver gruppe har én turdag om ugen, hvor turen går til nærområdet.

  Hvad er det vigtigste i Mølholm afd.: Det vigtigste i Mølholm afd. er at Jeres barn har det godt. Derfor har vi et meget tæt samarbejde med jer forældre.

  Madordning: Vi har madordning i børnehaven, og der serveres hver dag dejlig, sund mad. Se gerne mere under vores kost politik.

  Eftermiddagsmad: Vi serverer eftermiddags mad ca. kl. 14.00. Måltidet varierer fra brød, tykmælk, koldskål til grød, suppe, rugbrød og pizza. Alle måltider er sunde og nærende, indeholder et minimum af sukker og vi serverer frugt og grønt til alle måltider.

  Vi har tradition for at tilrettelægge vores hverdag efter de børn vi har i børnehaven J Derfor laver vi nogle gange om på strukturen. Det kan være fordi, at vi har et barn med særlige behov, eller fordi vi oplever børn, der har brug for en anden hverdag.

  Skulle I have lyst til at komme på besøg, er I meget velkomne til at ringe og aftale tid til en rundvisning J på tlf. 76818662.